10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalVâlcea: Termenul de primire a propunerilor de text pentru Imnul Râmnicului s-a prelungit până pe 10 mai

Vâlcea: Termenul de primire a propunerilor de text pentru Imnul Râmnicului s-a prelungit până pe 10 mai

Propunerile de text pentru Imnul municipiului Râmnicu Vâlcea mai pot fi trimise până la data de 10 mai (data poştei), a anunţat Primăria printr-un comunicat. Termenul fusese stabilit iniţial pentru data de 30 martie 2013, însă autorităţile au decis prelungirea acestuia. Documentaţia aferentă acestei selecţii, precum şi Formularul de Participare sunt disponibile pe o secţiune dedicată a paginii de internet a Primăriei Râmnicului. Propunerile de text trebuie să aibă maximum patru strofe – la care, eventual, se poate adăuga un refren – să aibă o anumită solemnitate, adecvată oricărui imn, să includă în versurile lor aspecte esenţiale ale comunităţii Râmniuclui şi să conţină, de preferat, îndemnuri şi accente afective, evocând istoria oraşului, evenimente de importanţă naţională, cu impact local.

Propunerile de text trebuie redactate în două exemplare, care vor fi introduse în două plicuri: un plic va fi fără date de identificare şi va conţine textul lucrării nesemnat de autor, iar pe celălalt plic se va scrie numele autorului şi va conţine textul lucrării semnat de autor. Ambele plicuri vor fi introduse într-un plic de format mare – alături de Formularul de Participare şi de o declaraţie notarială pe proprie răspundere privind paternitatea textului respectiv – care va fi depus (sau trimis prin poştă) la Primăria municipiului până la data de 10 mai.

Reprezentanţii Primăriei au menţionat că autorul textului cântecului câştigător va fi premiat cu suma de 7.500 lei.

 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS