19.8 C
Craiova
luni, 13 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalO fată de 17 ani din Piteşti a ajuns la spital după ce a fost înjunghiată de fostul ei prieten

O fată de 17 ani din Piteşti a ajuns la spital după ce a fost înjunghiată de fostul ei prieten

O adolescentă de 17 ani din Piteşti a fost transportată la Spitalul de Pediatrie din localitate, după ce a fost înjunghiată de către fostul ei prieten, informează Mediafax.ro. Fata prezintă înţepături şi tăieturi pe faţă şi pe corp şi în prezent se află la spitalul, medicii confirmând că starea adolescentei este stabilă. În prezent suspectul, care a fugit de la locul faptei, este căutat de către poliţişti piteşteni. 

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Argeş, fata le-a povestit că a fost luată de către tânărul de 24 de ani din locuinţa ei şi dusă cu forţa în apartamentul băiatului, unde a fost înjunghiată cu un cuţit de bucătărie. „Fata, care este la Spitalul de Pediatrie din Piteşti, ne-a spus cine este autorul. Îl căutăm acum, este fostul ei prieten. Primele relatări ale victimei indică faptul că acesta a venit la domicilul ei, a luat-o cu forţa în apartamentul lui, unde i-a cerut să se împace, iar la refuzul ei acesta a înjunghiat-o şi a fugit. Poliţiştii scotocesc în zonă şi îl vor identifica pe agresor. Acesta va fi acuzat în funcţie de leziunile suferite de victimă, urmând să stabilim încadrarea şi să vedem dacă loviturile de cuţit i-au pus fetei viaţa în pericol”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Argeş, comisar şef Dănuţ Dinu.

Un caz asemănător s-a petrecut în comuna olteană Optaşi Măgura în luna martie. Atunci, o adolescentă de 15 ani a ajuns în stare gravă la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina, după ce fostul ei prieten a înjunghiat-o cu un cuţit în spate.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS