Acasă Local Dolj Dolj: Accident de circulaţie mortal pe DN 65F

Dolj: Accident de circulaţie mortal pe DN 65F

-

O femeie şi-a pierdut viaţa în urma unui accident rutier petrecut vineri, pe DN 65F. Potrivit anchetatorilor, Mircea Ştefan, de 44 de ani, din comuna Cumpăna, judeţul Constanţa, în timp ce conducea o autoutilitară pe DN 65F, din direcţia Filiaşi către Slatina, la km. 3+500, a accidentat-o pe Ecaterina Segărceanu, de 70 de ani, din Craiova, care s-a angajat în traversarea drumului prin loc nemarcat şi fără să se asigure. Victima a fost preluată de o ambulanţă şi transportată la Spitalul Clinic Judeţean nr. 1 Craiova, unde a decedat ulterior. Pe numele conducătorului auto s-a întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă.

Aldezir MARIN
Aldezir MARIN
A absolvit Facultatea de Filosofie-Sociologie din cadrul Universitatii din Craiova in anul 2003, iar un an mai tarziu Masteratul in Sociologia Comunicarii si Jurnalism. Din 2004 lucreaza in presa, iar in 2005 s-a alaturat colectivului Gazeta de Sud. Din toamna aceluiasi an, misiunea colegului nostru este de a informa cititorii Gazeta de Sud despre cele mai recente si de interes evenimente petrecute in Craiova, Oltenia, dar si la nivel national.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.