11.7 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalSe reia circulaţia pe strada A.I. Cuza

Se reia circulaţia pe strada A.I. Cuza

Craiovenii vor putea circula din nou, de luni, pe strada A.I. Cuza, de această dată chiar peste noul pasaj subteran. Aşa cum a promis, constructorul craiovean MITLIV finalizează în avans intersecţia străzilor A.I. Cuza şi Arieş, pentru a putea permite reluarea circulaţiei pe strada A.I. Cuza. Aşadar, potrivit unui comunicat al Primăriei Craiova, începând de luni, 15 aprilie 2013, „se va deschide circulaţia rutieră pe strada A.I. Cuza, pe direcţiile de mers est-vest şi vest-est“.
Odată cu reluarea circulaţiei pe A.I. Cuza, va fi impusă însă o nouă restricţie de circulaţie. Aceasta vizează intersecţia străzilor Arieş şi Eugeniu Carada, mai precis intersecţia de la Casa Studenţilor, care se va închide tot de luni, 15 aprilie, „pentru executarea lucrărilor de realizare a joncţiunii reţelei de evacuare a apelor pluviale din pasajul denivelat subteran cu reţeaua de colectare a apelor pluviale a municipiului Craiova“, după cum se menţionează într-un comunicat al Primăriei Craiova.
„Lucrările vor începe pe 15 aprilie 2013 şi se vor desfăşura pe o perioadă de maximum patru zile lucrătoare“, se menţionează în acelaşi comunicat al municipalităţii.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS