19.8 C
Craiova
sâmbătă, 4 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalSuspectul în cazul maşinilor incendiate din Bucureşti are 19 ani şi ar suferi de boli psihice

Suspectul în cazul maşinilor incendiate din Bucureşti are 19 ani şi ar suferi de boli psihice

Principalul suspect în cazul incendierii maşinilor din cartierul Drumul Taberei are 19 ani şi este suspectat că ar suferi de boli psihice, acesta figurând în evidenţele Spitalului Clinic de Psihiatrie „Alexandru Obregia“, potrivit unor informaţii remise Agerpres de surse judiciare.
După ce tânărul care a incendiat 13 autoturisme dintr-o parcare din sectorul 6 a fost audiat de procurori, aceştia au decis să-l trimită la spital pentru realizarea unei expertize psihice.
Anchetatorii au audiat mai multe persoane în cazul maşinilor incendiate şi caută să-l identifice pe autor.
Opt maşini au fost distruse de flăcări, iar alte cinci autoturisme au fost avariate, miercuri dimineaţă, în cartierul Drumul Taberei.
Apelul la 112 pentru a se solicita intervenţia pompierilor a fost primit în jurul orei 4.20.
Imediat după producerea incidentului, poliţiştii au mers la faţa locului pentru a ridica probe şi a stabili dacă focul a fost pus intenţionat.
Iniţial, când a fost primit apelul la 112 s-a anunţat că mai multe maşini ard pe strada Valea Argeşului nr. 2. Pompierii au ajuns imediat la faţa locului cu două autospeciale cu apă şi spumă şi au reuşit să stingă, în aproximativ o jumătate de oră, focul care cuprinsese patru maşini şi o motocicletă, declara pentru Agerpres, Daniel Vasile, purtător de cuvânt al ISU Bucureşti.
La câteva minute, a fost primit un alt apel la 112 prin care s-a anunţat că mai sunt şi alte maşini care ard pe Aleea Băiuţ, o stradă perpendiculară cu cea unde a avut loc primul incident, la o distanţă de aproximativ 200 de metri.
Pompierii au intervenit cu alte două autospeciale şi au stins incendiul la două maşini care erau cuprinse de flăcări. Focul s-a propagat cu repeziciune şi la celelalte autoturisme care erau parcate pe strada respectivă, fiind afectate şi distruse în total 13 autoturisme.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS