21.7 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalA murit călcat de tren

A murit călcat de tren

Un bărbat a cărui identitate nu a putut fi stabilită încă de poliţişti şi-a pierdut viaţa în noaptea de miercuri spre joi, după ce a fost lovit în plin de un tren Regio care circula pe relaţia Petroşani – Craiova, în apropiere de Staţia Cf Cernele.
Potrivit poliţiştilor Biroului Judeţean Transporturi Feroviare Dolj, miercuri noaptea, în jurul orei 23.30, mecanicul trenului Regio 2088 a anunţat că, în apropierea Staţiei Cernele, a lovit o persoană. Poliţiştii care au ajuns la faţa locului au stabilit că este vorba de un bărbat de aproximativ 40 de ani, care a murit pe loc după ce a fost lovit de locomotivă. Bărbatul nu avea la el documentele de identitate, astfel că poliţiştii de la Transporturi l-au amprentat şi l-au căutat în baza de date pentru a-i stabili identitatea, însă fără succes.
Ion Ţârdă, şeful Biroului Judeţean de Poliţie Transporturi Feroviare Dolj, a precizat că a cerut ajutorul colegilor din cadrul IPJ Dolj pentru a reuşi să identifice victima accidentului feroviar. „Este vorba despre un accident feroviar a cărui victimă este un bărbat de aproximativ 40 de ani. Am făcut adrese către IPJ Dolj şi către Posturile de Poliţie pentru a verifica listele cu persoanele dispărute şi facem tot ce se poate ca să-i stabilim identitatea“, a declarat comisar-şef Ion Ţârdă, comandantul Biroului Judeţean de Poliţie Transporturi Feroviare Dolj.
Acesta este al doilea accident feroviar produs în ultimele zile în judeţul Dolj, cu victima neidentificată încă.
Poliţiştii de la Transporturi au mai precizat că, în noaptea de 5 spre 6 aprilie, pe raza comunei Almăj, o femeie a fost accidentată mortal de un tren de marfă. Până ieri, oamenii legii nu reuşiseră să stabilească identitatea femeii.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS