10.3 C
Craiova
sâmbătă, 4 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalŞapte concediaţi de la Impozite şi Taxe

Şapte concediaţi de la Impozite şi Taxe

Şapte angajaţi de la Direcţia de Impozite şi Taxe a Primăriei Municipiului Craiova vor rămâne fără serviciu. Potrivit unor surse din cadrul municipalităţii, angajaţii de la Impozite şi Taxe ar fi fost supuşi recent unor evaluări, în urma cărora s-ar fi decis că şapte angajaţi nu corespund posturilor, urmând să fie daţi afară. Cei şapte se află în prezent în preaviz, fiind obligaţi să mai vină la serviciu până pe 19 aprilie.
Se pare că rezultatele slabe ale rapoartelor de evaluare ar fi avut la bază faptul că aceiaşi şapte angajaţi ai fiscului municipal ar fi cercetaţi de poliţiştii Serviciului de Investigare a Fraudelor din cadrul IPJ Dolj într-un amplu dosar privind mai multe nereguli, printre care şi anularea unor amenzi fără ca acestea să fi fost plătite.
O femeie care face parte din cei şapte concediaţi a avut nevoie de asistenţă medicală luni, după ce a leşinat la serviciu. Carmina Mitre şi-a pierdut cunoştinţa şi a căzut din picioare, lovindu-se la cap. Colegii săi au sunat la 112, o ambulanţă sosind în câteva minute la sediul din Piaţa Centrală a Direcţiei de Impozite şi Taxe Craiova pentru a-i acorda femeii îngrijirile medicale necesare. Femeia a fost supusă unor investigaţii medicale, dar se pare că a fost vorba doar de un puseu de tensiune, pe fondul stresului creat de pierderea locului de muncă. Ieri, (încă) angajata Direcţiei de Impozite şi Taxe nu a venit la serviciu, fiind probabil în concediu medical.
Am solicitat Primăriei Craiova un punct de vedere legat atât de condiţiile în care a fost decisă concedierea celor şapte angajaţi, cât şi privind evenimentul de luni, legat de starea de sănătate a salariatei căreia i s-a făcut rău. Până la închiderea ediţiei, municipalitatea nu a catadicsit să ne ofere un răspuns la cererea noastră.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS