12.6 C
Craiova
sâmbătă, 4 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalPăruială pe holurile Judecătoriei Craiova

Păruială pe holurile Judecătoriei Craiova

Trei persoane care se judecă într-un dosar de partaj au fost sancţionate ieri, în jurul prânzului, de jandarmii doljeni, după ce s-au certat, păruit şi zgâriat la ieşirea din Judecătoria Craiova.
Florin Văduva şi Liliana Tudor au construit, pe vremea când erau căsătoriţi, o casă pe terenul primit de tânără de la părinții ei drept „zestre“, iar, după ce au divorţat, imobilul a ajuns obiectul unei acțiuni de partaj.
Ieri, Florin Văduva, care era însoţit de Sandu Văduva, tatăl său, Liliana Tudor şi mama acesteia, Ioana Tudor, s-au prezentat la Judecătoria Craiova, unde s-a judecat un nou termen în acest dosar privind partajul unor bunuri comune, respectiv imobilul ridicat împreună de cei doi tineri. După ce au ieşit din sala de judecată, între cei patru a izbucnit o altercaţie, fiind nevoie de intervenţia jandarmilor pentru a-i despărţi.
Pe de o parte, Sandu Văduva a susţinut că fosta sa noră l-a agresat la ieșirea din sala de judecată. Bărbatul a povestit că tânăra a aruncat în el cu o sticlă de apă şi i-a pulverizat parfum în ochi. „M-am repezit să îi iau parfumul din mână, iar în acel moment cele două m-au prins şi m-au luat de păr, m-au zgâriat“, a precizat bărbatul. De cealaltă parte, Liliana Tudor îşi acuza ieri fostul socru că el este cel care a început scandalul, după care a tras-o de păr şi a lovit-o. „Dumnealui a început acest scandal şi nu știu dacă l-am zgâriat. M-am apărat, pentru că mă luase de păr și a trebuit să reacționez. Ca orice femeie am scos parfumul din geantă ca să mă lase în pace“, a susţinut Liliana Tudor. În urma altercaţiei, cel mai „şifonat“ a ieşit Sandu Văduva, care avea mai multe zgârieturi pe faţă.
Pentru a-i împăca pe „combatanţi“, jandarmii care asigură paza Judecătoriei Craiova au hotărât să-i sancţioneze pe trei dintre ei. Sandu Văduva a fost amendat cu 500 de lei pentru provocare şi participare la scandal într-un loc public, iar fosta sa noră s-a ales cu o amendă de 300 de lei. La rândul său, mama fetei a fost sancţionată de jandarmi cu un avertisment. „După aplanarea altercaţiei şi stabilirea situaţiei de fapt, trei persoane au fost sancţionate pentru încălcarea Legii nr. 61/1991. Două dintre ele au fost sancţionate cu amendă, iar a treia cu avertisment“, a precizat lt. Ionuţ Ţapu, purtătorul de cuvânt al IJJ Dolj.
Aldezir Marin

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS