20.6 C
Craiova
sâmbătă, 1 iunie, 2024
Știri de ultima orăLocalCraiova: "Ultimul amant fierbinte" - premiera lunii aprilie la TNC

Craiova: „Ultimul amant fierbinte” – premiera lunii aprilie la TNC

Sâmbătă, de la ora 18,30, pe scena sălii Amza Pellea a Teatrul Național Marin Sorescu din Craiova va avea loc premiera spectacolului „Ultimul amant fierbinte”, de Neil Simon, în regia lui Mircea Cornișteanu, care semnează și versiunea scenică. Scenografia este semnată de Viorel Penișoară-Stegaru, iar traducerea îi aparține lui Petre Bokor.

A doua reprezentație a spectacolului va avea loc duminică, 14 aprilie, de la aceeași oră. Din distribuție fac parte reputați actori ai Naționalului craiovean: Adrian Andone, în rolul principal, secondat de Gabriela Baciu, Iulia Colan și Geni Macsim. Purtând titlul original „Last of the Red Hot Lovers”, piesa lui Neil Simon este un succes mondial al unui prolific autor.

Barney Daycash, un patron de restaurant „cu specific pescăresc”, aflat la vârsta a doua, este decis, pentru prima dată în viaţă, să-şi înşele soţia pentru a-şi condimenta existenţa monotonă. Trei aventuri, niciuna dusă până la capăt, fac subiectul acestei piese, scrisă în 1969 de Neil Simon.
 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS