7.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalAu luat foc maşinile lui Mititelu

Au luat foc maşinile lui Mititelu

Două maşini parcate pe strada Calea Severinului din municipiul Craiova, în zona Bălţii Craioviţa, care aparţin proprietarului clubului Universitatea Craiova, Adrian Mititelu, au fost incendiate de persoane necunoscute.
Pompierii din cadrul ISU Dolj au fost solicitaţi ieri, în jurul orei 14.30, să intervină la stingerea unui incendiu care cuprinsese două autovehicule parcate în apropierea Bălţii Craioviţa, care aparţin omului de afaceri craiovean Adrian Mititelu. Potrivit reprezentanţilor ISU Dolj, pompierii, care au fost trimişi la faţa locului cu două autospeciale ale Secţiei Craiova, au constatat că o Dacie Solenza era cuprinsă de flăcări în totalitate, iar un Jeep parcat lângă ea arsese deja în proporţie de 40%. Pompierii au reuşit să stingă incendiul în scurt timp, după care au stabilit că cele două maşini au luat foc prin „folosirea intenţionată a unei surse de aprindere“.
La faţa locului au sosit şi poliţişti, care au început cercetările pentru a stabili cine a pus foc celor două maşini ale lui Adrian Mititelu. Potrivit reprezentanţilor IPJ Dolj, cel mai probabil, cele două maşini au fost incendiate de un om al străzii, care îşi găsise adăpost în Dacia Solenza.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS