24.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalŞofer fugar, cercetat pentru ucidere din culpă

Şofer fugar, cercetat pentru ucidere din culpă

Unul din cei doi copii răniţi în seara zilei de 23 aprile, în comuna doljeană Malu Mare, de un şofer care a fugit de la locul accidentului, a decedat sâmbătă, în urma rănilor grave suferite.
Adrian Marius Chisăliţă, de 27 de ani, din comuna Teasc, a fost reţinut vineri de poliţiştii doljeni, care l-au acuzat de comiterea infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului. Tânărul era căutat încă de pe 23 martie, când doi copii din comuna Malu Mare, care mergeau pe marginea drumului, unul pe bicicletă, iar celălalt pe jos, au fost loviţi de o maşină al cărui şofer a fugit de la locul accidentului. În urma impactului, băiatul care era pe bicicletă, Marius F., de 12 ani, din comuna Malu Mare, a fost rănit grav, iar prietenul său, Mircea B., de 14 ani, din aceeaşi localitate, a suferit leziuni mai uşoare. Cei doi copii au fost transportaţi la Spitalul de Urgenţă din Craiova, unde au primit îngrijiri medicale.
În urma cercetărilor făcute de oamenii legii s-a stabilit că, după ce i-a accidentat pe cei doi copii, Chisăliţă s-a dus la Teasc şi a încercat să ascundă maşina pe care o condusese, un VW Golf. Ulterior, tânărul a dezmembrat complet autoturismul pentru a ascunde atât fapta comisă, cât şi avariile maşinii. După o noapte petrecută în arest, în cursul zilei de sâmbătă, tânărul a fost arestat preventiv în baza unui mandat emis de Judecătoria Craiova.  
Tot sâmbătă, în jurul orei 17.00, poliţiştii de la Rutieră au fost anunţaţi de medicii Spitalului de Urgenţă Craiova că băiatul de 12 ani a încetat din viaţă din cauza leziunilor grave suferite în urma accidentul. Poliţiştii din cadrul IPJ Dolj au precizat, pentru GdS, că după moartea copilului, şoferul este cercetat pentru comiterea infracţiunilor de ucidere din culpă şi părăsirea locului accidentului.
Chisăliţă a făcut deja recurs împotriva hotărârii Judecătoriei Craiova, care se va judeca astăzi la Tribunalul Dolj.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS