14.5 C
Craiova
marți, 30 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalOlt: Accident produs din cauza poleiului

Olt: Accident produs din cauza poleiului

Un craiovean a produs aseară un accident rutier soldat cu un rănit, în comuna Oboga, din judeţul Olt, din cauza poleiului, anunţă Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Olt într-un comunicat.  În jurul orei 21.40, pe D.J. 643, Gigi D., de 29 ani, din municipiul Craiova, în timp ce conducea un autoturism, înmatriculat în Bulgaria, nu a adaptat viteza de deplasare la condiţiile de drum, acoperit cu polei, a derapat, a părăsit partea carosabilă şi a lovit un parapet de protecţie amplasat în afara drumului.

Din accident, a rezultat vătămarea corporală a pasagerei în autoturism, Adriana A., de 51 ani, din municipiul Craiova, care a fost transportată la Spitalul orăşenesc Balş, ulterior fiind transferată la Spitalul nr. 1 Craiova, pentru investigaţii. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, şi i-au fost recoltate probe biologice de sânge.

Pentru prevenirea evenimentelor rutiere generate de condiţiile meteorologice, poliţiştii cu atribuţii pe linie rutieră acţionează pentru prevenirea evenimentelor rutiere deosebite, pentru restricţionarea circulaţiei pe drumurile afectate de fenomenele meteo.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS