14.4 C
Craiova
vineri, 17 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalFilip Sărdaru, unul din liderii traficanţilor de migranţi, ridicat de poliţişti

Filip Sărdaru, unul din liderii traficanţilor de migranţi, ridicat de poliţişti

http:http://www.youtube.com/watch?v=hy78tuKkEV4

În urmă cu câteva minute Filip Sărdaru a fost ridicat de poliţişti şi dus la Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (D.I.I.C.O.T.) – Serviciul Teritorial Craiova pentru audieri, în cazul traficului de migranţi. 
În această dimineaţă , procurorii DIICOT – Serviciul Teritorial Craiova, împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul BCCO Craiova, au procedat la destructurarea unui grup infracţional organizat transfrontalier, specializat în traficul de migranţi, ce acţiona pe relaţia România – Mexic – Statele Unite ale Americii – Canada.
S-au efectuat în această dimineaţă un număr de 13 percheziţii domiciliare pe raza municipiului Craiova, precum şi verificări la opt agenţii de turism, cu sediul în municipiul Craiova. Liderii grupării au fost identificaţi ca fiind Chiciu Dumitru, zis „Paris”, de 39 de ani, Sărdaru Filip, de 40 de ani şi Popescu Luigi Cristinel, de 44 de ani, din Craiova. Membrii grupării au obţinut din activitatea infracţională suma de peste un milion de dolari americani.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS