30.1 C
Craiova
sâmbătă, 1 iunie, 2024
Știri de ultima orăLocalCraiova: Percheziţii pentru destructurarea unui grup infracţional specializat în traficul de migranţi

Craiova: Percheziţii pentru destructurarea unui grup infracţional specializat în traficul de migranţi

Procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (D.I.I.C.O.T.) – Serviciul Teritorial Craiova, împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul BCCO Craiova, au procedat la destructurarea unui grup infracţional organizat transfrontalier, specializat în traficul de migranţi, ce acţiona pe relaţia România – Mexic – Statele Unite ale Americii – Canada.

În acest scop, la această oră, procurorii D.I.I.C.O.T. efectuează un număr de 13 percheziţii domiciliare pe raza municipiului Craiova, precum şi  verificări la opt agenţii de turism, cu sediul în municipiul Craiova. Liderii grupării au fost identificaţi ca fiind Chiciu Dumitru, zis „Paris”, 39 de ani,  Sărdaru Filip, 40 de ani şi  Popescu Luigi Cristinel, 44 de ani, din  Craiova. Membrii grupării au obţinut din activitatea infracţională suma de peste un milion de dolari americani.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS