17.8 C
Craiova
duminică, 28 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalŞcolile din judeţul Olt vor fi închise mâine, din cauza vremii

Şcolile din judeţul Olt vor fi închise mâine, din cauza vremii

Inspectoratul Şcolar Judeţean (ISJ) Olt a anunţat în această seară că mâine cursurile vor fi suspendate în toate unităţile de învăţământ preuniversitar din judeţ. Măsura închiderii şcolilor a fost luată avându-se în vedere condiţiile meteorologice nefavorabile, respectiv atenţionare Cod Galben de ninsori şi viscol, urmată de avertizare Cod Portocaliu emis pentru aceleaşi fenomene, aceasta din urmă intrând în vigoare la noapte, începând cu ora 4:00. În plus, Comandamentul pentru Situaţii de Urgenţă Olt a recomandat astăzi suspendarea cursurilor la şcolile din judeţ, din cauza vremii nefavorabile.

Aceeaşi măsură de suspendare a cursurilor la unităţile de învăţământ preuniversitar a fost luată şi de autorităţile din municipiul Bucureşti, dar şi de inspectoratele şcolare din judeţele Argeş şi Dâmboviţa.

Potrivit unui comunicat remis de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Brăila, citat de Agerpres, cursurile vor fi suspendate din cauza frigului, de mâine până vineri şi în cinci grădiniţe, nouă şcoli generale şi un liceu din municipiul Brăila.

Şi în unităţile şcolare din mediul rural din judeţul Giurgiu cursurile vor fi întrerupte mâine, ca urmare a atenţionării de Cod Portocaliu pentru fenomene meteo periculoase emise de meteorologi.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS