12 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalGazeta de Sud - de 18 ani în slujba oltenilor de pretutindeni

Gazeta de Sud – de 18 ani în slujba oltenilor de pretutindeni

http:http://www.youtube.com/watch?v=IeVAP5JgrDY

18 ani. Aceasta este vârsta la care a ajuns vineri, pe 15 martie 2013, cotidianul oltenilor de pretutindeni, Gazeta de Sud. O vârstă a maturității, pe care întreaga echipă o onorează prin profesionalism și responsabilitate. În decursul acestor 18 ani, Gazeta de Sud a reușit să ajungă și să se mențină lider pe piața locală și, mai mult decât atât, să devină cel mai citit ziar regional din România.
Ne-a bucurat fiecare mesaj primit vineri de la dumneavoastră, căci prin urările cititorilor și ale partenerilor noștri ni se dovedește, încă o dată, că acest cotidian a prins rădăcini adânci în comunitatea căreia își dedică existența.
Ne-a bucurat prezența, la petrecerea aniversară de la restaurantul Oltenia, a autorităților și a colaboratorilor noștri, cărora le mulțumim că au sărbătorit, alături de noi, majoratul celui mai important trust de presă din regiune. Le mulțumim și celor care au rostit câteva cuvinte cu prilejul aniversării noastre, ÎPS Irineu, Mitropolitul Olteniei, primarului municipiului Craiova, Lia Olguța Vasilescu, președintelui Consiliului Județean Dolj, Ion Prioteasa, și președintelui Consiliului Județean Gorj, Ion Călinoiu.
Portretul Gazetei de Sud la 18 ani a fost completat și de cele spuse de domnul președinte George Constantin Păunescu, alături de directorul Adrian Voinea, redactorul-șef adjunct Valentin Tudor și directorul de publicitate Virginia Baciu.
Și, pentru că Gazeta de Sud este, dincolo de o instituție de presă, o familie, redactorii, conducerea și frații săi, colegii de la Radio Sud, Tipografia de Sud, craiova.ro, au petrecut, la majorat, într-o atmosferă caldă, încadrată de zâmbete și strângeri de mâini, în cinstea experiențelor adunate de-a lungul a 18 ani, care ne-au maturizat și ne-au făcut mai puternici.
Invitații și angajații trustului de presă Media Sud au avut parte de o seară plină de surprize, petrecută în ambianța deosebită de la restaurantul Oltenia, un local definit de eleganță și rafinament, către care ne îndreptăm recunoștința pentru găzduirea exemplară a evenimentului de vineri, 15 martie. Programul  a debutat cu un dans al talentaților copii de la clubul Katamis, a continuat cu o repriză electrizantă de melodii interpretate de trupa Magazinul de Muzică și cu horele urnite de Marian și Cosmin Streață și de vocea Cameliei Bălmău. Cei mai norocoși dintre participanții la petrecerea de vineri seară au plecat acasă cu bijuterii din aur, căci Gazeta de Sud a organizat, cu sprijinul Bijuteriei Teilor, și o tombolă pentru cei prezenți.
Trupa Magazinul de Muzică a revenit pe scenă înainte de miezul nopții, pentru a relua coloana sonoră a unei seri de succes, ajutată, pe alocuri, de vocile entuziaste ale redactorilor noștri, care i-au determinat pe băieți să revină pe scenă pentru un bis. Echipa GdS a înlocuit, astfel, pentru o seară, ședințele de redacție cu o magistrală ședință de dans. În familie.
Le mulțumim, încă o dată, celor care au sărbătorit alături de noi cei 18 ani de existență a cotidianului Gazeta de Sud și sponsorilor, care au contribuit la atmosfera minunată de la petrecerea noastră de majorat: restaurantul Oltenia, restaurantul Galaxy, Rendez-Vous, Magazinul de Muzică, Marian și Cosmin Streață, Camelia Bălmău, Stage One, Bijuteria Teilor, Școala de Dans Katamis, One Models, Stil Media, cofetăria Vivien, florăria Iris, DJ Cristian Barbu, MC Edi Nicola.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS