20.5 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalSoare şi zăpadă de doi metri la limita dintre Mehedinţi şi Caraş Severin

Soare şi zăpadă de doi metri la limita dintre Mehedinţi şi Caraş Severin

Vreme capricioasă la limita dintre judeţul Mehedinţi şi Caraş Severin, la doar câţiva kilometri de oraşul Baia de Aramă. În timp ce la cădiţele cu apă termală, turiştii făceau baie şi stăteau în costume de baie, fiind 12 grade Celsius, doi kilometri mai sus, zăpada depăşea un metru.
Odată cu primele raze ale soarelui de martie, localnicii şi turiştii din Băile Herculane au luat cu asalt cădiţele cu apă termală. Puţini ştiu însă că, la doar doi kilometri mai sus, spre Baia de Aramă, a nins atât de mult în ultimele 24 de ore, încât zăpada depăşeşte un metru.
„Am venit la cădiţe pentru că ne face bine, e frumos afară, e foarte cald, dar am auzit că mai sus, spre Baia de Armă, zăpada este foarte mare, că a nins şi ieri. Nu am fost încă, dar cred că înainte să ne întoarcem acasă o să trecem pe acolo“, a spus un turist.
Cei care au vrut să se dea cu sania au plecat spre Baia de Aramă, chiar la limita dintre judeţe. Acolo unde zăpada a fost viscolită noaptea trecută, stratul măsoară acum până la doi metri.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS