12.6 C
Craiova
vineri, 10 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalCu arma de război în staţia de autobuz

Cu arma de război în staţia de autobuz

Alertă în oraşul Drobeta Turnu Severin. Oamenii s-au speriat la vederea unui bărbat suspect, îmbrăcat în haine militare, care stătea ieri singur într-o staţie de autobuz, cu o armă la vedere.
Telefoanele au început să sune la 112 fără oprire. Şoferii nu au mai vrut să circule prin zonă, iar oamenii s-au refugiat după colţul unui bloc şi au aşteptat să vină poliţia.
„Ne-am speriat când l-am văzut cu arma aia mare lângă el, pentru că e plină lumea de oameni nebuni. Dacă îi venea să tragă în noi aşa, la întâmplare? Mai era îmbrăcat şi în haine de armată!“, a spus o femeie.
În scurt timp şi-a făcut apariţia poliţia. Luat la întrebări, soldatul de ocazie era mai speriat decât oamenii şi nu-şi găsea cuvintele. Casca de război îi bătea pe spate, iar unul dintre poliţişti i-a smuls din mână cartuşiera, în timp ce altul i-a rupt de la curea dispozitivul unde se presupunea că acesta avea muniţia.
La final, misterul s-a elucidat. Poliţia a aflat că tânărul mergea la o sală pentru a exersa tirul cu arma, aceasta fiind inofensivă, mai exact cu bile de jucărie.
„Nu este o armă adevărată, este pentru tir. Eu merg la pregătire şi nu am o husă specială în care să o bag! Nu am crezut că o să sperii pe cineva. Îmi pare rău!“, a spus tânărul cu o voce tremurândă, fiind şi el foarte speriat când s-a văzut înconjurat de o armată de poliţişti.
„Am fost informaţi că în staţia de autobuz de pe bulevardul Tudor Vladimirescu se află un bărbat îmbrăcat în uniformă de război, care are în mână o armă foarte mare. Ne-am deplasat la faţa locului, iar după ce am făcut cercetări, am constatat că este vorba despre o armă folosită special la antrenamentele de tir“, a declarat poliţistul de caz.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS