23.6 C
Craiova
sâmbătă, 1 iunie, 2024
Știri de ultima orăLocalSolar Pictures va produce „Samarkand“

Solar Pictures va produce „Samarkand“

Solar Pictures intră pe scena filmului mare. Compania condusă de Bobby Păunescu şi asociaţii săi va produce „Samarkand“, o peliculă, care îl va avea în rolul principal pe Tom Hardy, unul dintre cei mai apreciaţi actori de la Hollywood în acest moment.
Cu performanţa sa elogiată îndelung din thrillerul „Începutul“, actorul englez Tom Hardy şi-a făcut un renume pe scena filmului mondial. Nu s-a oprit aici. Au urmat miniseria „Band of Brothers“, filmul lui Ridley Scott, „Elicopter la Pământ“ şi multe altele.
De această dată, provocarea e mai mare ca oricând. Împreună cu echipa lui Bobby Păunescu de la Solar Pictures, Tom Hardy va interpreta rolul unui soldat care se întoarce dintr-un teatru de operaţiuni din Estul Mijlociu.
Eroul principal al filmului suferă de PTSD – sindromul stresului posttraumatic. Pelicula înfăţişează pe larg drama soldatului care nu se poate integra în societate, după ce a petrecut ani buni pe câmpul de luptă. Scenariul a fost scris de Greg şi Olly Williams, care au pus proiectul pe roate împreună cu Tom Hardy şi Bobby Păunescu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS