10.9 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalVâlcea: Rapperul Grasu XXL, implicat într-un accident cu cinci morţi

Vâlcea: Rapperul Grasu XXL, implicat într-un accident cu cinci morţi

Un accident extrem de grav s-a produs azi noapte pe DN 7, care leagă Râmnicu Vâlcea de Sibiu. Cinci tineri au murit, alți trei sunt în stare gravă la spital. Cântărețul de hip-hop Dragoş Nechifor, de 31 de ani, cunoscut sub numele de Grasu XXL se afla într-un microbuz implicat în accident, conform evz.ro.

Tragedia a avut loc la kilometrul 190-480 de metri, în zona localităţii vâlcene Călimăneşti. Circulaţia a fost întreruptă timp de două ore şi un sfert din cauza accidentului rutier produs în jurul orei 0:45. Din cercetări a reieşit că, din cauza neadaptării vitezei în condiţii de carosabil umed, un autoturism a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu o autoutilitară, scrie evz.ro.

Cinci tineri aflaţi în autoturism şi-au pierdut viaţa. De asemenea, conducătorul autoutilitarei a fost rănit grav şi încă două persoane (aflate în autoutilitară) au fost accidentate uşor.

Autoturismul a ajuns pe contrasens, perpendicular cu axul drumului și a fost lovită în plin, din lateral, de microbuzul care circula regulamentar. Toți cei cinci tineri aflați în mașina cu numere de Bulgaria au murit pe loc. Trei persoane din microbuz au suferit fracturi și alte răni serioase.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS