17.8 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalNuţu Cămătaru, adus la DIICOT

Nuţu Cămătaru, adus la DIICOT

Conform agenţiei Mediafax, Ion Balint, cunoscut ca Nuţu Cămătaru, a fost adus la Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) pentru a fi audiat în dosarul privind conflictele violente stradale, după ce s-a încheiat percheziţia la locuinţa sa, unde au fost găsite maşini de lux, la domiciliile altor suspecţi fiind găsite arme, droguri şi sume importante de bani.
Procurorii DIICOT au emis mai multe ordonanţe de reţinere în ancheta privind destructurarea grupărilor „Cămătarilor“ şi „Sportivilor“, în care sunt cercetate 67 de persoane.
Anchetatorii au făcut astăzi 115 percheziţii, în urma cărora mai multe persoane au fost ridicate şi aduse la audieri, între acestea fiind şi Vasile Balint, zis Sile Cămătaru, care nu a fost încă reţinut în baza vreunei ordonanţe.
Şeful Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism, Codruţ Olaru, a afirmat că în urma percheziţiilor la membrii grupărilor „Sportivilor“ şi „Cămătarilor“ au fost confiscate arme, droguri şi sume mari de bani.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS