15 C
Craiova
miercuri, 29 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalA rupt stâlpul cu „englezoaica“

A rupt stâlpul cu „englezoaica“

http:http://www.youtube.com/watch?v=zxT9AQnqCv8

Un bărbat, care s-a urcat la volan deşi nu avea permis, şi o femeie, care îl însoţea, au fost răniţi şi au ajuns la Spitalul de Urgenţă Craiova în noaptea de miercuri spre joi, după ce maşina cu care circulau pe strada Nicolae Titulescu din municipiu a lovit şi rupt un stâlp de beton al reţelei electrice.
Potrivit poliţiştilor din cadrul IPJ Dolj, în noaptea de miercuri spre joi, în jurul orei 1.00, Sorin Sandu, de 34 de ani, din Craiova, care conducea un Renault, înmatriculat în Marea Britanie, pe strada Nicolae Titulescu, a pierdut controlul direcţiei şi a lovit un stâlp de beton al reţelei de iluminat public. În urma impactului violent, stâlpul de beton a fost retezat, iar Renaultul condus de Sandu s-a răsturnat pe şosea. Accidentul s-a soldat cu rănirea gravă a şoferului, iar Mirabela Zaharia, de 31 de ani, tot din Craiova, pasageră în autoturism, a suferit un traumatism toracic, unul de bazin şi multiple excoriaţii faciale. În urma cercetărilor făcute de poliţiştii Biroului Rutier, s-a stabilit că accidentul s-a produs din cauza vitezei excesive cu care circula Sandu, care nu are permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule.
Constatările poliţiştilor de la Rutieră coincid cu relatările unui cititor GdS, Răzvan Marian, care a fost martor la producerea acestui accident de circulaţie. Acesta a precizat că Renaultul, care avea o viteză destul de mare, a lovit iniţial bordura scuarului care desparte sensurile de mers, după care a fost proiectat în stâlpul de pe marginea drumului, pe care l-a retezat. Cititorul GdS a trimis fotografiile făcute la locul accidentului pe adresa de mail [email protected].
Poliţiştii doljeni au mai precizat că pe numele craioveanului a fost întocmit un dosar penal pentru comiterea infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi conducerea unui autovehicul pe drumurile publice fără permis de conducere.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS