10.6 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalVâlcea: Concurs de desene pentru elevi, la Horezu

Vâlcea: Concurs de desene pentru elevi, la Horezu

Oraşul Horezu din judeţul Vâlcea a fost în această săptămână gazda etapei zonale a concursului de desene şi pictură adresat elevilor din ciclurile de învăţământ I-VIII, cu tematica „Protecţia civilă, protecţia celor fără arme – Arc peste timp 1933 – 2013”, a anunţat astăzi Primăria Horezu printr-un comunicat. Organizatorii evenimentului – Primăria, Liceul „Constantin Brâncoveanu” şi Casa de Cultură din Horezu – şi-au propus ca acest concurs să marcheze aniversarea a 80 de ani de la înfiinţarea Protecţiei Civile din România. La competiţie au participat elevi de la şcolile şi Clubul Copiilor din oraşul Horezu, precum şi de la şcolile generale din comunele Costeşti, Cernişoara, Bărbăteşti, Oteşani, Slătioara, Stroeşti, Tomşani şi Vaideeni, lucrările realizate de copii fiind expuse în holul Casei de Cultură Horezu.

Câştigătorii concursului de desen au fost desemnaţi astăzi, în prezenţa Primarului oraşului Horezu, Ilie Fârtat, a reprezentanţilor şcolilor participante la concurs şi a reprezentanţilor structurilor de apărare civilă de la nivelul localităţii Horezu.

La gategoria elevi ciclul primar premiul I i-a revenit Andreei Găman, elevă în clasa a III-a la Şcoala Generală Tomşani, premiul II a fost acordat elevei de clasa I Maria Elena Gheorghe de la Liceul „Constantin Brâncoveanu” Horezu, iar premiul III i-a revenit Dariei Mihai, elevă în clasa a II-a, care a reprezentat Clubul Copiilor Horezu.

La categoria elevi ciclul gimnazial, premiul I i-a fost acordat elevei Maria Teodora Vulpe (clasa a V-a) de la Liceul „Constantin Brâncoveanu” Horezu, premiul II i-a revenit lui Vasile Cârţală, elev în clasa a VII-a la Şcoala generală Costeşti, iar premiul III i-a fost acordat Elenei Mârşolea, elevă în clasa a VIII-a la Şcoala Generală Vaideeni.

Menţiuni au fost acordate Petruţei Ilie, elevă în clasa a III-a la Şcoala Generală Costeşti şi Teodorei Tănasie, elevă în clasa a V-a la Liceul „Constantin Brâncoveanu” Horezu.

Toţi câştigătorii au primit diplome şi premii în bani, care au fost înmânate de primarul oraşului Horezu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS