25.5 C
Craiova
miercuri, 12 iunie, 2024
Știri de ultima orăLocalMehedinţi: Pompierii au găsit o bătrână moartă în propriul apartament

Mehedinţi: Pompierii au găsit o bătrână moartă în propriul apartament

O bătrână de 85 de ani a fost găsită moartă, ieri, de pompieri, în propriul apartament din Drobeta Turnu Severin. Nepoata victimei a fost cea care a sunat la 112, aflând de la vecini că nu o mai văzuseră pe bătrână, de câteva zile.

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Mehedinţi, două echipaje de pompieri din cadrul Detaşamentului Drobeta Turnu Severin s-au deplasat pe strada Dimitrie Cantemir, pentru deblocarea uşii de la intrarea în locuinţă. Pompierii au intervenit cu scara culisabilă pentru a pătrunde în apartament prin fereastra acestuia. Din nefericire, pentru bătrâna, în vârstă de 85 de ani nu s-a mai putut face nimic, deoarece aceasta a fost găsită, decedată, în apartament.

Tot ieri, un al doilea apel, prin care se anunţa o altă posibilă victimă, a venit de la rudele unui bărbat, care observaseră că acesta nu mai răspunde la uşă. Un echipaj de pompieri din cadrul Detaşamentului Drobeta Turnu Severin a intervenit la locuinţa acestuia cu o autospecială de intervenţie şi salvare de la înălţime pe strada Cicero, din municipiul Drobeta Turnu Severin, pentru deblocarea uşii unui apartament situat la etajul 4. După ce pompierii au pătruns în apartament, au găsit persoana respectivă dormind.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS