19.2 C
Craiova
sâmbătă, 1 iunie, 2024
Știri de ultima orăLocalCraiova: Bărbat acuzat de înşelăciuni pe internet, prins în flagrant de poliţişti

Craiova: Bărbat acuzat de înşelăciuni pe internet, prins în flagrant de poliţişti

Un craiovean în vârstă de 41 de ani, acuzat de înşelăciuni pe internet, a fost surprins de poliţiştii doljeni, ieri, în timp ce îşi ridica banii trimişi de victime în baza unor oferte de vânzări fictive. Poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Dolj l-au prins în flagrant pe Florin P, 41 de ani, din Craiova, în timp ce încasa de la un Oficiu Poştal Craiova suma de 500 lei, reprezentând valoarea a două colete ramburs expediate unor persoane din judeţele Suceava şi Maramureş, colete ce ar fi trebuit să conţină ceasuri de mână.

Cu ocazia cercetărilor s-a stabilit că suspectul, prin intermediul a două site-uri de vânzări online, postase anunţuri de vânzare fictive de ceasuri de mână, obiecte de încălţăminte şi îmbrăcăminte aparţinând unor firme recunoscute, bunuri pe care însă nu le deţinea.
Prin această metodă, în ultimele patru luni, au fost înşelate peste 40 de persoane, din diferite judeţe ale ţării, prejudiciul fiind estimat la aproximativ 30.000 lei.
Craioveanul a fost reţinut pentru 24 de ore iar astăzi va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova cu propunere de arestare preventivă.

 

 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS