18.4 C
Craiova
joi, 23 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalFostă administratoare la o asociaţie de proprietari, reţinută pentru 24 de ore

Fostă administratoare la o asociaţie de proprietari, reţinută pentru 24 de ore

Elena Stanciu, o craioveancă de 56 de ani, fostă administratoare la o asociaţie de proprietari, cercetată pentru săvârşirea infracţiunilor de delapidare şi fals în înscrisuri sub semnătură privată, a fost introdusă ieri în arestul Inspectoratului Judeţean de Poliţie (IPJ) Dolj. 
Potrivit unui comunicat al IPJ Dolj, învinuita, în perioada 2002-2011, îndeplinind cumulativ funcţiile de administrator, contabil şi casier la o asociaţie de proprietari prin falsificarea documentelor de încasări, respectiv înregistrarea în mod intenţionat în registrul de casă zilnic a unor sume mai mici faţă de cele încasate pe baza de chitanţă, precum şi prin nepreluarea soldurilor zilnice, şi-a însuşit din gestiune suma de 282.277 lei.
Elena Stanciu va fi prezentată astăzi Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova, cu propunere de arestare preventivă pentru comiterea infracţiunilor de delapidare şi fals în înscrisuri sub semnătură privată.
Deasemenea, poliţiştii precizează faptul că, în timpul cercetărilor, învinuita a achitat suma de 12.750 lei, din totalul prejudiciului creat, luându-se totodată măsura sechestrului asigurător asupra unui apartament evaluat la suma de 220.000 lei.

 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS