22 C
Craiova
marți, 14 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalCraiova: Proiectul "Tineri pentru Comunitate", la final

Craiova: Proiectul „Tineri pentru Comunitate”, la final

Proiectul “Tineri pentru Comunitate”, derulat de Asociaţia Vasiliada, a Mitropoliei Oltenia, a ajuns la final, informează Biroul de presă al Mitropoliei Olteniei, într-un comunicat. Cu acest prilej, Asociaţia Vasiliada a organizat o conferinţă la Centrul social de lângă Biserica “Sfântul Nicolae – Amaradia”, în cadrul căreia au fost prezentate realizările acestui proiect lansat în urmă cu şase luni şi implementat în parteneriat cu Centrul Regional de Dezvoltare Comunitara si Mediu.
“Proiectul „Tineri pentru Comunitate” a fost un proiect în care 14 tineri implicaţi în activităţi sociale, obişnuiţi cu activităţile de voluntariat, au fost instruiţi de către formatori specializaţi din cadrul Asociaţiei noastre în două sesiuni de formare în domenii precum management de proiect, managementul voluntarilor, lucrul în echipă şi atragerea de resurse”, a precizat părintele Adrian Stănulică, preşedintele Asociaţiei Vasiliada.
În urma sesiunilor de training, cei 14 tineri au înfiinţat o nouă organizaţie non – guvernamentală, Asociaţia „Fapte Bune pentru Comunitate”, care deja a iniţiat primul proiect, „Caravana cu poveşti”.

 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS