28.1 C
Craiova
luni, 6 mai, 2024

Tragedie pe E85

Fostul primar PNL al oraşului Mărăşeşti, Constantin Vlase, şi-a pierdut viaţa luni, 14 ianuarie, pe şoseaua E 85, în urma unui teribil accident produs langă Bizigheşti.  Constantin Vlase se afla la volanul unui autoturism Dacia Solenza şi circula singur de la Mărăşeşti spre Focşani. Din păcate, între Garoafa şi Bizigheşti s-a întâmplat tragedia.
„Conducătorul autoturismului Dacia Solenza a pătruns pe contrasens şi s-a izbit frontal cu un autoturism Dacia Logan, cu numere de Bucureşti. În urma impactului a rezultat moartea şoferului de pe Dacia Solenza şi rănirea conducătorului autoturismului Logan. Acul kilometrajului la maşina Solenza s-a oprit la 70 km/h“, a precizat inspectorul Aurel Cristian, de la Serviciul Poliţiei Rutiere.
În schimb, acul de la Logan s-a oprit la 100 km/h. Impactul a fost violent. Motorul maşinii conduse de Vlase, dar şi cele două roţi din faţă s-au desprins de restul autoturismului şi au ajuns în şanţ, la aproape 100 de metri de locul impactului.
Autoturismul Logan a fost, la rândul său, aruncat în şanţ. Anchetatorii iau în calcul două variante de producere a accidentului.
„Din primele verificări se pare că este vorba de neatenţie la volan. Nu excludem însă ipoteza unei probleme medicale a şoferului maşinii Dacia Solenza. Aşteptăm rezultatele medicului legist pentru a stabili cu exactitate modul de producere a accidentului“, a mai precizat Aurel Cristian.

ziaruldevrancea.ro

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS