19.4 C
Craiova
joi, 23 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalDouă persoane au murit în urma prăbuşirii unui elicopter la Londra

Două persoane au murit în urma prăbuşirii unui elicopter la Londra

Două persoane şi-au pierdut viaţa şi alte două au ajuns la spital în urma accidentului aviatic produs astăzi în Londra, informează Mediafax.ro. Potrivit Daily Mail, numărul răniţilor în urma acestui incident ar fi de cel puţin 11. Posturile de televiziune britanice au anunţat că un elicopter s-a prăbuşit în sudul Londrei, după ce s-a lovit de o macara. Poliţia londoneză a confirmat decesul celor două persoane. „Avem confirmarea decesului a două persoane la faţa locului. Nu avem alte detalii. Două persoane au fost transportate la un spital din sudul Londrei, aşteptăm detalii despre starea lor”, a anunţat poliţia într-un comunicat.

Serviciile de urgenţă au dat curs unor sesizări cu privire la prăbuşirea unui elicopter în sudul Londrei, Brigada de pompieri din Londra anunţând că a primit multiple apeluri telefonice, după ce un elicopter a lovit o macara, în zona Vauxhall. Poliţia a anunţat că a primit primul apel telefonic la ora 8:00 GMT (10:00, ora României), iar Serviciul londonez de Ambulanţă a anunţat că se află la faţa locului, unde intervin peste 60 de pompieri şi opt autospeciale.

Zona în care s-a prăbuşit elicopterul se află în apropierea clădirii MI6, serviciile de informaţii externe din Marea Britanie, şi a locului unde urmează să fie construită ambasada Statelor Unite ale Americii.

Potrivit Huffington Post, Ministrul Apărării al Marii Britanii a precizat că elicopterul implicat în accident nu este militar, iar un reprezentant al serviciilor naţionale pentru siguranţă a precizat, sub protecţia anonimatului, că incidentul nu este un act de terorism.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS