17.9 C
Craiova
vineri, 17 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalMehedinţi: Accident în lanţ din cauza poleiului

Mehedinţi: Accident în lanţ din cauza poleiului

DE 70 din Mehedinţi este blocat la această oră şi este posibil să mai rămână aşa şi pentru următoarele ore, în urma unui grav accident de circulaţie în lanţ, în care au fost implicate nouă autovehicule şapte dintre acestea fiind destinate transportului de marfă. Accidentul s-a produs din cauza stratului de polei depus pe carosabil, în dreptul localităţii Faţa Cremenii. Trei persoane au ajuns la spitalul judetean din Drobeta Turnu Severin cu mai multe traumatisme, iar o altă persoană a decedat la ieşire din Strehaia, după ce maşina pe care o conducea a derapat şi s-a oprit într-un cap de pod.
Situaţia este foarte gravă, mai ales că din cauza poleiului depus pe asfalt, autovehiculele răsturnate nu pot fi ridicate de pe carosabil, iar coloanele de maşini care s-au format de-o parte şi de alta a drumului depăşeşte un kilometru. Firma responsabilă pentru împrăştierea antiderapantului nu a acţionat cu nimic, iar singurul utilaj care a încercat să arunce cu sare a fost implicată în accident, după ce a alunecat.
Judeţul Mehedinţi a ieşit de sub incidenţa codului galben de formare a poleiului, însă continuă să plouă, astfel că poleiul se va forma în continuare. Amănunte în ediţia de mâine a Gazetei de Sud.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS