Acasă Local Proiectele Primăriei Râmnicu Vâlcea pentru anul 2013

Proiectele Primăriei Râmnicu Vâlcea pentru anul 2013

-

Prima şedinţă operativă din acest an a Primăriei municipiului Râmnicu Vâlcea a debutat astăzi printr-o analiză a proiectelor mari de investiţii avute în vedere pentru anul 2013. Un comunicat al instituţiei arată că s-a dat dispoziţie pentru urgentarea studiului topografic şi organizarea concursului de soluţii pentru identificarea celei mai bune variante pentru amenajarea albiei râului Olăneşti. Pentru programul de reabilitare termică a blocurilor cu fonduri europene s-a menţinut ţinta de 50-60 de imobile care să intre în reabilitare. De asemenea, în cel mai scurt timp se va da drumul pentru finanţare la proiectul reabilitării podului peste râul Olt, iar demersurile pentru modernizarea Bazei de Agrement Ostroveni sunt în linie dreaptă. Tot în 2013 vor demara lucrările la pasajele pietonale subterane avute în vedere de executiv.
În ceea ce priveşte perioada imediată, primarul Emilian Frâncu a enumerat o serie de proiecte, printre care finalizarea proiectării şi demararea execuţiei la pasajul pietonal peste DN64 de la Râureni, conectarea prin fibră optică a dispeceratelor Poliţiei Locale şi Poliţiei municipiului, precum şi înlocuirea bordurilor de pe strada Dacia.

ȘTIRI VIDEO GdS

Google publică rapoarte detaliate privind deplasarea persoanelor

Google a publicat, astăzi, o primă versiune a rapoartelor privind mobilitatea populației în contextul pandemiei COVID-19. Aceste rapoarte oferă date privind schimbările în mobilitatea...