14.2 C
Craiova
duminică, 28 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDincă: În 9 decembrie aveți de ales nu între mai mulți candidați, ci între două Românii

Dincă: În 9 decembrie aveți de ales nu între mai mulți candidați, ci între două Românii

Dragi prieteni,
Au mai rămas doar două zile până la alegeri și probabil că v-ați săturat deja de promisiuni. Așa că nu voi face nici una. Vă îndemn doar să vă amintiți anii în care munca celor în putere era apreciată la justa valoare, iar aceștia erau în măsură să îi sprijine și pe cei vârstnici.
Astăzi, rareori se mai întâmplă așa. Astăzi, bătrânii îi ajută pe cei tineri pentru că tocmai cei care lucrează, cei care ajută economia și din sudoarea cărora se strâng banii țării, tocmai aceștia sunt neglijați. Din patru în patru ani, se promit pensii și salarii mai mari pentru funcționarii de la stat, dar nimeni nu îi ia în seamă pe românii care asigură, de fapt, fondurile pentru pensii și salariile bugetarilor, românii care nu pleacă acasă până nu și-au terminat treaba, acei români dedicați care împing economia României.
Românii știu că, cu cât vor fi mai mulți salariați plătiți bine în mediul privat, cu atât vor fi mai mari pensiile și salariile celor care lucrează la stat.
În ultimii ani, politicienii s-au folosit de sărăcie pentru a ne dezbina, ne-au împărțit în roșii, galbeni și portocalii, uitând că suntem cu toții români, iar problemele locuitorilor acestei țări au rămas aceleași.
Cred cu tărie că este obligația noastră, a oamenilor tineri de dreapta, să le oferim celor care muncesc un viitor mai bun, o țară din care să nu mai vrea să plece, și sunt printre cei care au curajul să le spună vârstnicilor că nu vor avea niciodată pensii decente dacă nu vor fi luate măsuri economice care să ducă la crearea de locuri de muncă. Speranța aceasta și propunerile Alianței România Dreaptă pentru o economie puternică sunt cele care m-au îndemnat să candidez, să am încredere că voi reuși să le ofer copiilor mei o țară în care să rămână, o Românie mândră, cu un popor unit.
Am învățat de la voi în toți anii aceștia în care am fost consilier local, viceprimar și primar, v-am ascultat necazurile și sunt gata să duc aceste lupte mai departe, în parlament pentru că sunt singurul candidat din Colegiul 1 Senat care locuiește aici și căruia îi veți putea cere socoteală oricând. Activitatea unor senatori care nu sunt din Craiova și nici măcar din Dolj nu va putea fi sancționată decât peste patru ani când, poate, va fi mult prea târziu.
Cu toate acestea, aveți de ales, peste două zile, nu între mai mulți candidați, ci între două Românii. România mea este țara în care copiii, ai mei și ai voștri, cresc fără să le fie teamă de viitor, o țară care respectă munca, o țară sigură, modernă și democratică. În 9 decembrie, voi decideți dacă România mea, o Românie în care învățătorii nu sunt plătiți să facă greva foamei, iar primarii nu primesc șpagă de la investitori, e mai bună decât cea oferită de contracandidații mei. În 9 decembrie, voi decideți!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS