16.2 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalMesajul meu pentru craioveni

Mesajul meu pentru craioveni

Stimate Domn / Stimată Doamnă,
Sunt Laurenţiu Mihai Mândrea şi candidez pentru postul de deputat în Colegiul 3 din municipiul Craiova din partea Alianţei România Dreaptă (ARD). M-am născut în Craiova, am 57 de ani şi la fel ca dumneavoastră iubesc acest oraş în care, din păcate, noi oamenii simpli, trăim din ce în ce mai greu.
Sunt de profesie inginer şi am lucrat peste 20 de ani în industria craioveană, pe care o cunosc foarte bine, la fel ca multe alte mii de locuitori ai oraşului nostru.
La fel ca dumneavoastră, îmi doresc un oraş în care oamenii să nu mai ducă grija zilei de mâine, iar Craiova să-şi recapete bunăstarea şi importanţa de altădată.
Candidez pentru funcţia de deputat în colegiul dumneavoastră, din partea Alianţei România Dreaptă deoarece:
Vreau o Craiovă puternic industrializată. Pentru că avem forţă de muncă specializată! Prin atragerea investiţiilor, o putem realiza, astfel încât locurile de muncă sa nu mai fie o problemă.
Vreau o agricultură performantă. Pentru că de prea mult timp consumăm produse agricole din import! Putem face acest lucru prin crearea centrelor de colectare a produselor agricole şi prin sprijinirea agricultorilor doljeni.
Vreau un învăţământ performant. Pentru că avem copii deştepti! Pentru că avem o universitate performantă, ce poate pregăti specialiştii de mâine. Putem face acest lucru cu sprijinul partenerilor noştrii europeni şi prin creşterea salariilor cadrelor didactice.
Vreau un sistem de sănătate funcţional şi responsabil, care să ofere populaţiei servicii medicale de calitate. Putem face acest lucru, eliminând corupţia din sănătate şi plătindu-ne mai bine medicii.

VOTEZĂ CU INIMA!
Doamne ajută!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS