22 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalIon Prioteasa: „Votaţi-l pe Ionuţ Stroe! Este un deputat de care Craiova are nevoie!“

Ion Prioteasa: „Votaţi-l pe Ionuţ Stroe! Este un deputat de care Craiova are nevoie!“

Deputatul Ionuţ Stroe, candidat la alegerile din 9 decembrie pentru un nou mandat în Camera Deputaţilor din partea USL, se bucură de sprijinul tuturor liderilor importanţi ai Uniunii Social Liberale, fie ei de pe plan local sau de pe plan naţional. Iar acest lucru este important pentru un tânăr de 33 de ani, despre care liderii USL spun că a confirmat deja că face parte dintr-o categorie rară: aceea a politicienilor care schimbă clasa politică.
Preşedintele Consiliului Judeţean Dolj, Ion Prioteasa, este unul dintre susţinătorii săi şi nu de puţine ori în ultimii patru ani a afirmat că îi face deosebită plăcere să colaboreze cu Ionuţ Stroe, întrucât acesta este deschis la idei noi, vine cu iniţiative şi se implică mereu în acţiunea publică. „Îmi face deosebită plăcere faptul că tineri serioşi, muncitori, precum Ionuţ Stroe, fac parte din echipa USL pentru alegerile parlamentare. Am colaborat foarte bine cu el în cei patru ani în care a fost deputat de Dolj. Am găsit întotdeauna în el un partener care să susţină proiectele consiliului judeţean în parlament. Din toate aceste motive susţin candidatura domnului Stroe la Camera Deputaţilor la alegerile din 9 decembrie. Votaţi-l pe Ionuţ Stroe! Este un deputat de care Craiova are nevoie în continuare“, a declarat Prioteasa.

Antonescu: „Îl susţin pe Ionuţ STROE şi cred în reuşita sa şi a Craiovei!“

Copreşedintele USL, Crin Antonescu, şi el un susţinător al lui Ionuţ Stroe, i-a transmis deputatului din Colegiul 3 Craiova un mesaj puternic: „Ionuţ va reconfirma larga apreciere şi simpatie de care se bucură. Îl susţin pe Ionuţ Stroe şi cred în reuşita sa şi a Craiovei. Într-adevăr, contracandidaţii săi nu contează, dar asta nu înseamnă că trebuie să slăbească ritmul. Am înţeles că ar fi vorba despre un PNŢ-ist din aripa creată de Pavelescu pentru PDL şi un PP-DD-ist despre care oamenii nu au auzit nimic“, a spus Antonescu. Cât despre motivele pentru care îl susţine în această cursă pe Ionuţ Stroe, Antonescu a declarat că apreciază la acesta apropierea faţă de oameni şi îndârjirea de care dă dovadă când vine vorba de proiectele sale. „Ionuţ este un liberal veritabil, care ştie când să ia atitudine şi care ia atitudine bine. Este foarte apropiat de oameni şi luptă până la capăt pentru ideile lui, calităţi rar întâlnite la cei din actuala clasă politică. Vă spun eu că Ionuţ Stroe este un nume pe care îl vom auzi din ce în ce mai des în viaţa politică românească!“, a mai spus Crin Antonescu.
Victor Mihailovici

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS