21.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalJudecătorii manelişti

Judecătorii manelişti

Poliţiştii Biroului Rutier Craiova au cerut ieri arestarea preventivă a unui craiovean de 52 de ani, care a strâns până acum şase dosare penale pentru comiterea de infracţiuni la regimul circulaţiei pe drumurile publice.
Poliţiştii din cadrul IPJ Dolj au precizat că, miercuri, în jurul orei 13.30, agenţii Biroului Rutier Craiova l-au depistat în trafic, pe strada Ion Maiorescu, din zona centrală a municipiului Craiova, pe manelistul Nicu Corniţoiu, cunoscut drept Nicu „Toboşaru“, de 52 de ani, din localitate, care se afla la volanul unui autoturism, deşi avea permisul de conducere suspendat. Pentru că şoferul nu era la primul dosar, fiind depistat de încă cinci ori din martie 2011 şi până acum conducând cu permisul suspendat, ofiţerii Biroului Rutier Craiova au hotărât să-l reţină pentru 24 de ore, după care l-au dus în arest.
Poliţiştii doljeni au precizat că, din cele cinci dosare penale întocmite pe numele bărbatului până acum, în trei procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova au dispus scoaterea de sub urmărire penală. Încurajat de blândeţea procurorilor, mari amatori de manele, probabil, Nicu „Toboşaru“ a continuat să se urce la volan, deşi avea permisul suspendat. Printre motivele pentru care i-a fost suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumuri publice se numără depăşirea vitezei regulamentare şi, în două rânduri, neacordarea de prioritate soldată cu accidente rutiere. Procurorii au conexat ultimele două dosare care erau încă în lucru cu cel de miercuri, iar ieri după-amiază au hotărât să ceară arestarea preventivă a şoferului craiovean. Magistraţii de la Judecătoria Craiova au respins propunerea anchetatorilor, considerând că Nicu Corniţoiu nu prezintă pericol social şi poate fi cercetat în stare de libertate.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS