20.9 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalEdilul din Predeşti a lovit un copil cu maşina

Edilul din Predeşti a lovit un copil cu maşina

Primarul comunei doljene Predeşti este cercetat de poliţiştii de la Rutieră pentru comiterea infracţiunii de vătămare corporală din culpă, după ce, ieri, a lovit cu maşina pe care o conducea un copil de trei ani din localitate.
Reprezentanţii IPJ Dolj au precizat că ieri, în jurul orei 13.00, Florian Şerban, primarul din comuna Predeşti, s-a urcat la volanul unui Mercedes, pe care îl lăsase pe un drum comunal, în apropierea grădiniţei. Când a încercat să plece de pe loc, a dat cu spatele şi a lovit un băiat de trei ani care trecea prin spatele maşinii.
Edilul l-a luat pe copilul rănit şi l-a transportat la Spitalul de Urgenţă Craiova, după care s-a prezentat la sediul Biroului Poliţiei Rutiere din municipiu. Florian Şerban a declarat că mersese la grădiniţă ca să inspecteze lucrările de reparaţii, iar la plecare nu a văzut copilul care a trecut prin spatele maşinii sale, pe care l-a lovit.
Poliţiştii doljeni au mai precizat că victima accidentului a suferit un traumatism cranio-cerebral şi a rămas internată la Spitalul de Urgenţă Craiova. Primarul din Predeşti, care este cercetat pentru comiterea infracţiunii de vătămare corporală din culpă, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS