25.5 C
Craiova
marți, 7 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalS-a sinucis de dorul soţiei şi al fiului

S-a sinucis de dorul soţiei şi al fiului

Un bărbat, de 35 de ani, a ales să îşi încheie socotelile cu viaţa pentru că nu a suportat gândul că va trebui să trăiască fără soţie şi băiatul său de cinci ani. Nicolae Spânu, din comuna mehedinţeană Jiana, a fost găsit spânzurat în faţa casei.
Oamenii spun că necazul lui Nicolae a început atunci când soţia a hotărât să plece la muncă în Italia, dorindu-şi o viaţă mai bună. Se pare că bărbatul nu ar fi fost de acord cu decizia femeii, dar ea s-a încăpăţânat şi a trecut peste voia soţului. În plus, a luat cu ea şi băieţelul de cinci ani. Într-o ultimă încercare de a-şi reface familia, în urmă cu o lună, Nicolae a mers în Italia să îşi convingă soția că ar fi mai bine să se întoarcă sau măcar să îl lase să îl ia pe cel mic, dar nu a reuşit şi a revenit acasă şi mai supărat. Aceasta pare să fi fost ultima picătură, care l-a împins să îşi pună ştreangul de gât. Nicolae trebuia să aibă grijă și de mama sa, paralizată, cu care locuia. Femeia se afla în casă, pentru că este imobilizată la pat, atunci când bărbatul s-a spânzurat cu un cablu electric aproape de poarta imobilului.
Vecinul care l-a găsit spune că a sunat imediat la 112 şi a cerut sprijinul medicilor, dar aceştia nu au putut să mai facă nimic.
„Probabil că el şi-a plănuit tot pentru că nu era nimeni prin preajmă. Locuia cu mama lui, care este bătrână şi paralizată. Vă daţi seama că ea nu avea de unde să ştie, din casă, ce face Nicu afară. E mare păcat, îmi pare foarte rău de el, pentru că era un băiat muncitor, care a tras cu casa. Îşi făcuse şi el o familie, are un copil, dar nu s-a înţeles cu nevasta. El o iubea foarte tare, spunea mereu că se duce după ea şi o aduce înapoi, a şi fost în Italia, dar nu a vrut să vină cu el. Acum o să vină la înmormântare, dacă o veni!“, a povestit bărbatul care l-a găsit pe Nicolae decedat.
Medicii nu au mai putut face nimic ca să-l readucă pe bărbat la viaţă, deşi l-au resuscitat minute bune. Poliţia a efectuat cercetări la faţa locului, iar corpul neînsufleţit al bărbatului a fost transportat la morga Spitalului Judeţean din Drobeta Turnu Severin.
„Am fost sesizaţi, prin 112, cu privire la faptul că un tânăr din localitatea Jiana a fost găsit decedat în curtea locuinţei sale. Ne-am deplasat la faţa locului și am găsit un bărbat de 35 de ani spânzurat de un stâlp din curtea locuinţei sale. În continuare, se efectuează cercetări în vederea stabilirii cauzelor decesului“, a declarat Mihai Olteanu, agent al Postului de Poliţie Jiana.
Vecinii au anunţat-o pe soţia victimei, dar nu se ştie dacă femeia va veni la înmormântare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS