10.6 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalTrei tineri din Târgu Jiu au distrus un bar

Trei tineri din Târgu Jiu au distrus un bar

Trei tineri din Târgu Jiu au vandalizat  duminică noapte un bar şi au bătut mai multe persoane. C.I.M., de 22 de ani, T.L.F., de 23 de ani, și P.S., de 25 de ani, sunt acuzaţi de săvârşirea infracţiunilor de lovire, distrugere și ultraj contra bunelor moravuri și tulburarea ordinii și liniștii publice.
Tinerii, după ce au pătruns într-un local public din municipiu, au lovit în mod repetat, fără motiv, cu pumnii, picioarele şi cu elemente rupte de la scaune, pe H.C. şi P.I.C., ambii de 33 de ani, care se aflau în bar.
Tinerii turbulenţi au mai răsturnat mese din local, au distrus mai multe scaune, suporturi de flori, au spart scrumiere, pahare, sticle şi ecranul de protecţie al unui aparat de jocuri de noroc, avariind şi autoturismul administratorului localului prin lovirea acestuia cu scaune rupte. Totodată, au exercitat în bar şi în afara acestuia acte de violenţă fizică asupra altor persoane, au proferat injurii şi expresii jignitoare, precum şi ameninţări cu acte de violenţă la adresa administratorului localului şi a clienţilor, tulburând ordinea şi liniştea publică.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS