17.8 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalMinor mort într-un accident de motocicletă

Minor mort într-un accident de motocicletă

Un tânăr de 14 ani din comuna doljeană Unirea şi-a pierdut viaţa, sâmbătă, după ce a intrat cu motocicleta pe care o conducea într-un ARO, al cărui şofer nu s-a asigurat când a virat stânga.
Potrivit reprezentanţilor IPJ Dolj, sâmbătă, la ora 16.40, Florin Filip, de 28 de ani, din comuna Unirea, în timp ce conducea o autoutilitară ARO pe DJ 561A, în localitate, la efectuarea virajului la stânga pentru a intra pe o stradă laterală, a intrat în coliziune cu o motocicletă neînmatriculată în circulaţie, condusă de Ion S., de 14 ani, care circula în aceeaşi direcţie de mers. În urma impactului violent dintre motocicletă şi ARO, minorul a murit pe loc.
Poliţiştii doljeni au precizat că responsabil pentru producerea accidentului este şoferul autoutilitarei, care nu s-a asigurat atunci când a virat stânga. Pe numele lui Florin Filip a fost întocmit un dosar penal, acesta fiind cercetat pentru comiterea infracţiunii de ucidere din culpă.
Cu o zi în urmă, în oraşul Dăbuleni, un alt minor a fost rănit grav după ce a fost implicat într-un accident cu motoscuterul pe care îl conducea. Poliţiştii IPJ Dolj au precizat că Andrei M., de 16 ani, din Dăbuleni, în timp ce conducea un moped neînregistrat în circulaţie, din cauza neatenţiei şi a vitezei excesive a acroşat o bicicletă pe care se afla Alexandru Baltariga, de 19 ani, din localitate, şi a căzut pe şosea. În urma accidentului, Andrei M. a fost rănit grav, fiind transportat în comă de gradul I la Spitalul de Urgenţă Craiova.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS