14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalA ucis o tânără şi i-a aruncat cadavrul în WC

A ucis o tânără şi i-a aruncat cadavrul în WC

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj au cerut ieri arestarea preventivă a unui bărbat din localitatea Tecuci, Galaţi, suspectul principal în cazul unei crime comise în urmă cu opt luni, în comuna doljeană Coşoveni.
Potrivit procurorilor doljeni, în urmă cu o săptămână, poliţiştii din Tecuci au anunţat că, în timpul ce instrumentau un dosar de furt, au aflat că, în ianuarie, un bărbat din localitate, Marius Bolmandîr, de 24 de ani, ar fi comis o crimă în comuna Coşoveni, Dolj. În baza informaţiilor primite de la poliţiştii din Tecuci, procurorii au efectuat o percheziţie în casa din Coşoveni în care bărbatul locuise cu chirie împreună cu concubina sa, Veronica Balin, de 26 de ani. Informaţiile obţinute de poliţiştii gălăţeni s-au dovedit adevărate, pentru că anchetatorii au descoperit în WC-ul casei cadavrul tinerei de 26 de ani. Procurorii doljeni au explicat că dispariţia tinerei nu a fost anunţată pentru că atât ea, cât şi suspectul nu erau din Coşoveni, ci numai închiriaseră o locuinţă acolo. Tânăra era din judeţul Iaşi, iar la sfârşitul anului 2011 a ajuns împreună cu bărbatul la Coşoveni, în căutarea unor locuri de muncă sezoniere.  
În urma cercetărilor şi a raportului medico-legal s-a stabilit că Marius Bolmandîr şi-a strangulat concubina, i-a aruncat cadavrul în WC-ul din curtea casei, după care s-a întors la Tecuci. După confirmarea crimei, oamenii legii au încercat să dea de urma autorului, iar ieri-dimineaţă acesta a fost prins în Punctul de Trecere a Frontierei Turnu, Arad, în timp ce încerca să iasă din ţară. Cercetările pentru prinderea lui Bolmandîr au fost făcute de ofiţerii Serviciului de Investigaţii Criminale Dolj împreună cu poliţiştii din Tecuci.
După ce a fost prins, bărbatul a fost adus ieri la Craiova pentru a fi audiat de procurorul de caz. Prim-procurorul adjunct al Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj, Amalia Năstasie, a precizat pentru GdS că suspectul va fi dus în faţa judecătorilor de la Tribunalul Dolj cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile pentru comiterea infracţiunii de omor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS