24.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalSirop, din nou director la Salubritate

Sirop, din nou director la Salubritate

Flavius Sirop a ajuns din nou în colectivul de conducere al SC Salubritate Craiova SRL. De această dată, nu a mai fost numit de consiliul local, ci şi-a câştigat funcţia prin concurs.
La numai câteva zile după ce şi-a dat demisia din funcţia de administrator-director general al Salubrităţii – numărul 1 în ierarhia de conducere din această instituţie – Sirop a susţinut şi promovat, luni, concursul pentru postul de director executiv al Salubrităţii, devenind oficial de miercuri numărul 2 în structura aceleiaşi societăţi aflate în subordinea municipalităţii.
Reamintim că, la şedinţa de joia trecută, Consiliul Local Craiova a luat act de demisia lui Flavius Sirop şi l-a numit în locul său, în funcţia de administrator – director general al Salubrităţii, pe Ionel Petre. De profesie inginer mecanic, Ionel Petre lucrează la Salubritate din 1995, în calitate de inginer, fiind promovat în 1998 ca şef al Secţiei salubrizare, iar din 2000 şi până în prezent a fost director tehnic în cadrul aceleiaşi instituţii.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS