10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalAndrea Bocelli, pentru prima oară în România

Andrea Bocelli, pentru prima oară în România

Andrea Bocelli va cânta pentru prima oară în România pe 10 mai 2013, în Piaţa Constituţiei din Bucureşti, informează Agerpres. Românii vor avea, astfel, ocazia să asculte melodii precum „Time To Say Goodbye“, „Con te partiro“, „Vivo per lei“ sau „Nessun dorma“, în interpretarea celui supranumit „legenda noului mileniu“.
Biletele pentru concert s-au pus deja în vânzare şi pot fi cumpărate de la magazinele partenere, dar şi on line, de pe câteva site-uri specializate, precum biletoo.ro, blt.ro, bilet.ro, bilete.ro şi myticket.ro. Ele vor fi disponibile la şase categorii de preţuri cu loc şi o categorie de preţ pentru bilete în picioare. Acestea vor putea fi cumpărate la preţurile de 1.400 de lei (VIP), 900 de lei (categoria I), 750 de lei (categoria II), 550 de lei (categoria III), 350 de lei (categoria IV), 250 de lei (categoria V) şi 150 de lei (zona în picioare, fără loc). Concertul este organizat de Project Events şi European Events Service.
Născut cu glaucom grav, Andrea Bocelli a orbit total la doar 12 ani. La scurt timp a câştigat prima sa competiţie muzicală, cu melodia „O sole mio“. A debutat la Festivalul San Remo, în 1994, la secţiunea „Nou-veniţi“, unde a câştigat cu melodia „Calmo della sera“. Recunoaşterea internaţională a venit în 1996, odată cu lansarea melodiei „Con te partiro“, care a fost rescrisă pentru duetul cu Sarah Brightman, „Time to Say Goodbye”.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS