22 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalŞi-a omorât cumnata cu sapa

Şi-a omorât cumnata cu sapa

Un bărbat, de 74 de ani, din comuna doljeană Robăneşti, satul Lăcriţa Mare, a fost aresat preventiv ieri, după ce, marţi seară, şi-a omorât cu o sapă cumnata.
Marţi seară, o persoană din localitatea Lăcriţa Mare a anunţat prin 112 că a găsit-o moartă pe Elena Ştefan, de 81 de ani, din satul Lăcriţa Mare. La faţa locului a ajuns o ambulanţă, însă medicii n-au mai putut face nimic pentru femeie, care decedase. Fiind vorba de o moarte violentă, cazul a fost preluat de poliţişti şi de un procuror criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj. Oamenii legii au stabilit principalul suspect destul de repede, vecinii femeii mărturisind că aceasta avea un conflict mai vechi cu cumnatul ei, Ion Stoian, de 74 de ani, din aceeaşi localitate. În acea zi cei doi se certaseră din nou, după ce bărbatul fusese amendat de pompieri pentru că dăduse foc miriştii, iar Elena Ştefan a fost cea care spusese că el aprinsese miriştea. Supărat că a fost amendat, Stoian s-a dus acasă la bătrână, s-a certat cu ea, după care a pus mâna pe o sapă şi a lovit-o de mai multe ori. „Din probatoriul administrat în cauză, până în acest moment al urmăririi penale, a rezultat faptul că, pe 28 august, pe fondul unei stări conflictuale mai vechi, inculpatul Stoian Ion a pătruns, fără drept, în locuinţa victimei Ş.E., pe care a lovit-o de mai multe ori cu o sapă, provocându-i leziuni ce au condus la deces“, au comunicat reprezentanţii Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj.
Marţi seară, bărbatul de 74 de ani a fost dus de poliţişti la Craiova, la sediul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj, unde a fost audiat de un procuror, care a emis pe numele bărbatului o ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore.
Ieri, în jurul prânzului, procurorii l-au dus pe Ion Stoian la Tribunalul Dolj, cu propunere de arestare preventivă, iar instanţa a admis propunerea şi a emis pe numele bărbatului un mandat de arestare pentru 29 de zile pentru omor şi violare de domiciliu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS