30.6 C
Craiova
miercuri, 5 august, 2020
Știri de ultima oră Local Săptămâna radarelor

Săptămâna radarelor

Poliţia Rutieră din toată Europa va acţiona în această săptămână pentru depistarea vitezomanilor.
Conform calendarului de activităţi al Organizaţiei Poliţiilor Rutiere Europene TISPOL, poliţiştii de la Circulaţie vor întreprinde, în perioada 20 – 26 august 2012, activităţi pe linia combaterii excesului de viteză. În acest sens, inclusiv în judeţul Dolj şi în municipiul Craiova, toate radarele Poliţiei Rutiere vor fi folosite la capacitate maximă, atât pe timpul zilei, cât şi al nopţii, pentru depistarea şi sancţionarea celor care depăşesc viteza regulamentară.
„Radarele vor fi amplasate îndeosebi pe sectoarele de drum unde au fost înregistrate evenimente rutiere, având drept cauză viteza excesivă, urmând să acţioneze atât în staţionare, cât şi din mers. Nu vor lipsi radarele amplasate în cascadă, urmând să se meargă chiar până la amplasarea tuturor aparatelor de detectare a vitezei din dotarea poliţiei pe un singur sector de drum din municipiu (spre exemplu, pe Calea Bucureşti sau pe bulevardul 1 Mai) sau din judeţ (cum ar fi DN 6)“, a precizat comisarul de poliţie Emil Zuican, şeful Biroului Rutier din cadrul Poliţiei Municipiului Craiova.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

00:00:19

Mehedinți: Doi soți, cercetați pentru trafic de minori

Doi soți din Drobeta-Turnu Severin sunt cercetați...

ȘTIRI GdS

Craiova: Se opresc gazele pe două străzi

Distrigaz Sud Reţele a anunţat că mâine, între orele 8.30 - 12.30, se sistează alimentarea cu gaze naturale la consumatorii casnici şi non-casnici...

RAADPFL, cu ambrozia în propria-i curte

Ambrozie la intrarea în Parcul Tineretului, zona Water Park-ului

Vâlcea: 11 cazuri noi de îmbolnăvire cu COVID-19

Prefectura Vâlcea a anunțat că astăzi, în județ au fost înregistrate 11 cazuri noi de îmbolnăvire cu noul coronavirus. Potrivit datelor Direcției...

Câți bani europeni a atras CJ Dolj, prin POR...

Câți bani europeni a atras CJ Doj. Instituția a depus nouă aplicații, în valoare totală de 93 milioane de euro, fonduri nerambursabile.

Râmnicu Vâlcea: Începe reabilitarea străzii Mihai Viteazu

Primăria Râmnicu Vâlcea a anunțat că joi, 6 august, începe reabilitarea străzii Mihai Viteazu, iar traficul va fi restricţionat parţial.

Finanțare europeană pentru reabilitarea Policlinicii pentru Sportivi din Craiova

Reabilitarea Policlinicii pentru Sportivi din Craiova va fi făcută printr-un proiect cu fonduri europene implementat de CJ Dolj.