21.4 C
Craiova
joi, 6 august, 2020
Știri de ultima oră Local Gorj Amendată pentru că a făcut show erotic într-o benzinărie

Amendată pentru că a făcut show erotic într-o benzinărie

Tânăra care a făcut show erotic într-o benzinărie din Târgu Jiu a fost identificată şi sancţionată de poliţişti. Fata are 23 de ani şi este din comuna Roşia de Amaradia. Daniel Tică, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Județean Gorj, a declarat că tânăra a fost amendată cu suma de 500 de lei pentru încălcarea normelor de convieţuire socială. Show-ul erotic din benzinărie a avut loc chiar în noaptea de Sfânta Maria, când angajaţii benzinăriei s-au trezit cu tânăra dansând în sânii goi lângă o maşină. Toată scena a durat câteva minute, timp în care doi bărbaţi făceau cumpărăturile în benzinărie. Scena a fost surprinsă de camerele de supraveghere din benzinărie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Horoscop

BerbecDupă o perioadă dificilă pe plan sentimental...

ȘTIRI GdS

CJ Dolj a obţinut fonduri europene pentru reabilitarea Policlinicii...

Policlinica pentru Sportivi din Craiova va fi reabilitată cu fonduri europene. Contractul de finanţare a fost semnat, ieri, de președintele CJ Dolj, Ion Prioteasa, și de Marilena Bogheanu, directorul general al ADR Sud-Vest Oltenia.

Craiova: Se opresc gazele pe două străzi

Distrigaz Sud Reţele a anunţat că mâine, între orele 8.30 - 12.30, se sistează alimentarea cu gaze naturale la consumatorii casnici şi non-casnici...

RAADPFL, cu ambrozia în propria-i curte

Ambrozie la intrarea în Parcul Tineretului, zona Water Park-ului

Vâlcea: 11 cazuri noi de îmbolnăvire cu COVID-19

Prefectura Vâlcea a anunțat că astăzi, în județ au fost înregistrate 11 cazuri noi de îmbolnăvire cu noul coronavirus. Potrivit datelor Direcției...

Câți bani europeni a atras CJ Dolj, prin POR...

Câți bani europeni a atras CJ Doj. Instituția a depus nouă aplicații, în valoare totală de 93 milioane de euro, fonduri nerambursabile.

Râmnicu Vâlcea: Începe reabilitarea străzii Mihai Viteazu

Primăria Râmnicu Vâlcea a anunțat că joi, 6 august, începe reabilitarea străzii Mihai Viteazu, iar traficul va fi restricţionat parţial.