22.3 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalBăuţi sau fără permis

Băuţi sau fără permis

Mai mulţi şoferi doljeni s-au ales în weekendul trecut cu dosare penale după ce au fost surprinşi la volan sub influenţa alcoolului sau fără a poseda permis de conducere.
Vineri, în jurul orei 11.00, în comuna Daneţi, pe DJ 561C, agenţi din cadrul Secţiei 12 Poliţie Rurală Daneţi l-au depistat în trafic pe Cristian Tănăcui, de 19 ani, din Dobroteşti – Dolj, care ieşise la plimbare cu un autoturism Alfa Romeo cu numere străine, în ciuda faptului că avea suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice, din luna aprilie.
În aceeaşi zi, în jurul orei 14.30, pe strada Mihai Eminescu din comuna Măceşu de Jos, poliţiştii din Segarcea l-au depistat în trafic pe Alexandru Cocoşilă, de 25 de ani, din Craiova, în timp ce conducea un autoturism având o concentraţie de  0,46 mg/l alcool pur în aerul expirat. Tot băut se suise la volan şi Ion Neghină, de 39 de ani, din Craiova, tras pe dreapta de poliţiştii Biroului Rutier în timp ce conducea, vineri, la ora 17.00, un autoturism Daewoo Tico pe bulevardul George Enescu din Craiova. În cazul său, etilotestul a indicat o alcoolemie de 1,19 mg/l alcool pur în aerul expirat.
În seara de vineri, cu puţin înainte de ora 23.00, la intersecţia străzilor Unirii şi Constantin  Brâncoveanu din oraşul Dăbuleni, Ionuţ Pârvănuş, de 26 de ani,  din localitate, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi a lovit un gard metalic cu BMW-ul pe care-l conducea. Poliţiştii veniţi la faţa locului au descoperit că tânărul nu avea permis. Avea însă o concentraţie de 0,76 mg/l alcool pur în aerul expirat. Tot fără să posede permis a ieşit la plimbare şi Marius Baeram, de 30 de ani, din Băileşti. În noaptea de vineri spre sâmbătă, în jurul orei 00.15, el a fost depistat de poliţişti în timp ce rula cu un Audi înmatriculat în Bulgaria pe strada Independenţei din Băileşti.
Sâmbătă dimineaţă, la ora 6.15, agenţii Secţiei de Poliţie Rurală Nr. 3 Bucovăţ au  depistat în satul Gura Văii un alt şofer băut. Venită să cerceteze un accident rutier, echipa de poliţişti a descoperit că Valter Dumitru, de 27 de ani, din Cerăt, aflat la volanul unui Audi A4, a pierdut controlul autoturismului, intrând cu acesta în şanţul de pe marginea drumului. Şoferul a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat o alcoolemie de 1,00 mg/l alcool pur în aerul expirat.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS