22 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăLocal„Teatru peste tot“, la final

„Teatru peste tot“, la final

Asociaţia I.S. Drăgulescu a dus la bun sfârşit a doua ediţie a proiectului „Teatru peste tot“, ce a constat în prezentarea unor piese de teatru publicului participant din 20 de comune din Oltenia. Pentru a marca finalul acestor manifestări, organizatorii îşi vor prezenta rezultatele în faţa publicului craiovean luni, 13 august, începând cu ora 20.30, pe terasa restaurantului Bulevard din Craiova, într-un eveniment ce se intitulează, sugestiv, „Epilog“.
Desfăşurat în perioada 11 iulie-11 august, a doua ediţie a proiectului „Teatru peste tot“ a inclus prezentarea a două piese de teatru, una pentru copii şi una pentru un public general, încercând astfel să acopere toate categoriile de vârstă. Spectacolele au fost special gândite pentru a fi primite atât de un public obişnuit cu teatrul, dar mai ales pentru unul ce se întâlneşte pentru prima dată cu o astfel de manifestare.
Nu în ultimul rând, trebuie amintiţi şi cei care au contribuit la realizarea acestui proiect. Este vorba despre echipa formată din Raluca Păun, Daniela Grujdin, Claudiu Mihail, Radu Bucălae, Laurențiu Tudor, Vlad Drăgulescu, Ionel Dumitriu, Andrei Bucătaru și Daniel Tudor. Durata evenimentului este de 80 de minute, intrarea este liberă, iar rezervările se pot face la numerele de telefon 0351.416062 sau 0752.832878.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS