19 C
Craiova
joi, 2 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalImpact violent în intersecţie

Impact violent în intersecţie

Doi tineri de 18 ani au fost răniţi sâmbătă seară după ce maşina cu care circulau pe strada Matei Basarab din Craiova a fost lovită în plin şi proiectată într-o conductă de gaze de un autoturism al cărui şofer nu a respectat indicatorul „Cedează Trecerea“.
Potrivit poliţiştilor din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj, Victor Buczylko-Belu, de 32 de ani, din Craiova, care conducea sâmbătă, în jurul orei 19.00, o Toyota pe strada Madona Dudu, la intersecţia cu strada Matei Basarab nu a respectat semnificaţia indicatorului „Cedează Trecerea“ şi a lovit în plin un Range Rover condus de Răzvan Codoban, de 18 ani, din Craiova. În urma impactului, Roverul condus de tânărul şofer a fost proiectat pe trotuar şi a lovit o conductă de gaze, pe care a rupt-o. Toyota condusă de Victor Buczylko-Belu, care a fost avariată serios, s-a oprit în mijlocul intersecţiei.
Potrivit poliţiştilor doljeni, accidentul rutier s-a soldat cu doi răniţi uşor, Răzvan Codoban, care a suferit un traumatism la mâna stângă şi mai multe zgârieturi la nivelul feţei, şi Bogdan Vulcănescu, de 18 ani, tot din Craiova, pasager în Rover. Acesta din urmă s-a ales cu un traumatism la genunchiul piciorului stâng.
Pentru că Roverul condus de Codoban a rupt o conductă de gaze, poliţiştii au închis intersecţia dintre străzile Madona Dudu şi Matei Basarab până când angajaţii GDF SUEZ au venit la locul accidentului şi au oprit gazele.
Reprezentanţii IPJ Dolj au mai precizat că resposabil de producerea accidentului este Victor Buczylko-Belu, care nu a acordat prioritate de trecere Roverului, acesta fiind cercetat pentru comiterea infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS