14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjUn mort şi un rănit, după ce un tir încărcat cu dale de beton s-a răsturnat

Un mort şi un rănit, după ce un tir încărcat cu dale de beton s-a răsturnat

Un tir încărcat cu dale de beton s-a răsturnat, ieri, pe DN 67 Râmnicu Vâlcea – Târgu-Jiu, în localitatea vâlceană Măldăreşti. Şoferul a decedat pe loc, iar o pasageră a fost rănită grav şi transportată la spital.
Accidentul a avut loc pe fondul neadaptării vitezei de conducătorul auto, care nu a mai putut controla maşina într-o curbă la dreapta, autovehiculul pătrunzând pe contrasens, iar marfa ajungând în şanţul din stânga părţii carosabile a sensului Râmnicu Vâlcea – Târgu Jiu, conform purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Vâlcea, subinspector Alina Teodorescu.
„Ilie M., de 60 de ani, din Târgu Jiu, în timp ce conducea pe DN 67, în comuna Măldăreşti, din direcţia Târgu Jiu – Râmnicu Vâlcea, un autotren încărcat cu dale de beton, a fost implicat într-un accident rutier. În urma evenimentului rutier, conducătorul auto a decedat, iar pasagera Maria M., din Târgu Jiu, judeţul Gorj, a fost rănită grav, ea fiind transportată la Spitalul din Horezu şi ulterior la Spitalul Judeţean Vâlcea. Ansamblul de vehicule transporta dale de beton, cu dimensiunea de 3×1 metri, care, în urma producerii accidentului, au căzut în şanţul din stânga părţii carosabile“, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Vâlcea, subinspector Alina Teodorescu.
Potrivit sursei citate, femeia rănită are politraumatism, traumatism cranio-facial acut închis, contuzie cervicală, fracturi, plăgi tăiate şi escoriaţii. Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc tragedia.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS