23.1 C
Craiova
miercuri, 1 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalSummer Jazz Nights Quartet a cântat în Parcul „Romanescu“

Summer Jazz Nights Quartet a cântat în Parcul „Romanescu“

Summer Jazz Nights Quartet a susţinut sâmbăta trecută, de la 20.30, un concert în aer liber la Terasa Planter’s din Parcul „Nicolae Romanescu“.
Cvartetul Summer Nights este, precum o spune şi numele, un proiect estival care a fost iniţiat anul trecut de către saxofonistul Bogdan Uţă şi mizează pe muzica de calitate în general şi pe jazzul anilor ‘40 în particular, interpretate live. Cvartetul este alcătuit din Denisa Năstase/Irina Pelin – voce, Bogdan Uţă – saxofon, Alex Olteanu – pian şi Cristian Cîţu – percuţie.
„Vom susţine concerte în mai multe locuri din Craiova în această vară, dar concertul din această sâmbătă a fost unul cu totul special, dat fiind locul deosebit care a găzduit evenimentul. Terasa Planter’s este binecunoscută datorită bucatelor tradiţionale alese, vinurilor de calitate şi, bineînţeles, muzicii de calitate care poate fi ascultată în surdină sau live, în concerte. Este un loc dedicat oamenilor cu gusturi rafinate“, ne-a împărtăşit Bogdan Uţă.
Cei prezenţi la Planter’s în seara de 21 iulie au putut să încerce şi specialitatea culinară a zilei: ceaun vânătoresc cu pâine la ţest.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS